Επιστροφές

Επιστροφή / αντικατάσταση προϊόντων :

Σας παρέχουμε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος/χρώμα ή άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Διαδικασία αντικατάστασης / επιστροφής του προϊόντος :

Το αίτημα σας για αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος πρέπει να υποβληθεί εγγράφως εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής μέσω της ''φόρμας επιστροφών'' που υπάρχει παρακάτω, στην οποία θα καταχωρίσετε τα απαραίτητα στοιχειά που σας ζητά για την διαδικασία της επιστροφής.

Προϋποθέσεις αντικατάστασης / επιστροφής του προϊόντος :

α) Το προϊόν που επιστρέφεται να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση και να επιστραφεί μέσα στην αρχική συσκευασία παραλαβής του, συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα παραστατικά, που λάβατε κατά την παραλαβή του.

β) Η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με τη μεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξουμε.

Tα δε μεταφορικά έξοδα αποστολής & αντικαταβολής βαρύνουν τον αγοραστή, το κόστος ''επιστροφής'' υπολογίζετε περίπου ίσο με το κόστος της ''αποστολής'' που παραλάβατε.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που σας στείλουμε ελαττωματικό προϊόν, λάθος χρώμα ή μέγεθος ή λάθος προϊόν, (πάντα βάση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας), η διαδικασία για σας θα είναι ανέξοδη.

Τα προϊόντα ελέγχονται προσεκτικά πριν την αποστολή τους για τυχόν ελαττώματα ώστε να αποφεύγονται άσκοπες επιστροφές.

γ) Προϊόντα με πάνω από -40% έκπτωση θεωρούνται προσφορές και δεν επιστρέφονται, επίσης εξαιρούνται και από την επιστροφή και τα αμπιγέ βραδινά τσαντάκια.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!